Het Fortuin egelopvang Egelopvang in Gelderland

Egelopvang in Gelderland

Met grote vreugde delen wij onze recente ontwikkelingen omtrent onze toewijding aan het redden van egels in de provincie Gelderland, specifiek in de gemeente Elburg. Als natuurliefhebbers hebben we ons voorgenomen om een egelopvangcentrum te starten, en we overwegen sterk om hiervoor een stichting op te richten.

Ons avontuur is in een stroomversnelling geraakt door inspirerende contactmomenten met Jolanda van Hezel van Stichting Eekhoorn en zijn vrienden. Zij heeft ons waardevolle inzichten geboden in de mogelijkheden om onze egelopvang te realiseren. Samen met Stichting Eekhoorn en zijn vrienden streven we ernaar om of de komende maanden onze egelopvang te openen of het voorjaar van 2024. Deze opvang zal zich richten op egels die alleen nog moeten groeien en geen medische zorg meer nodig hebben. We staan nu voor de uitdaging om ons terrein verder in te richten, hokjes te plaatsen en buitentuintjes te creƫren.

Wij hebben inmiddels ook een logo ontworpen voor onze egelopvang. Wat vinden jullie hier van?

Zodra we meer updates hebben over de voortgang van het proces en de verdere ontwikkeling van het opvangcentrum, zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Blijf ons volgen terwijl we deze opwindende reis voortzetten en stappen zetten om een veilige haven te bieden aan de egels in onze regio. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor deze bijzondere dieren.

Gerelateerde berichten

Bedankt voor het uploaden!